2020-07-14 12:38:35• hírek • Bede Emőke

Három éve körözött gépjármű akadt fenn a petei határátkelőnél

Hétfőn, 18 óra körül szeretett volna az ország területére lépni egy 36 éves, máramarosi férfi, ki egy Lengyelországban bejegyzett Volkswagen Craftert vezetett.

A határőrök által elvégzett ellenőrzés során azonban kiderült, hogy a haszongépjárművet a holland hatóságok már 2017. május 9-e óta keresik, ugyanis elrendelték annak elkobzását. A 33 700 lej értékű Craftert a határrendészet lefoglalta, az ügyben pedig orgazdaság elkövetése miatt nyomozást indítottak.


Ugyanezen egy napon egy 26 éves, Szatmár megyei fiatalember is szeretett volna hazatérni, ám iratainak ellenőrzésekor fény derült rá, hogy a magyarláposi bíróság április 27-én európai szintű letartóztatási parancsot adott ki ellene. A Csanálosnál feltartóztatott férfira két év börtön és egy 1200 lejes bírság vár, melyet közrend és köznyugalom elleni bűncselekmények elkövetése miatt szabtak ki rá. A szóban forgó férfit a határőrök átadták a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársainak, akik megteszik a további szükséges lépéseket is az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: